11 Eylül 2007

Eskişehir Güzel Bir Şehir


Yakın arkadaşımız Atıl'ı görmek için Eskişehir'e gittik.Daha önce Eskişehir'i görmemiştim ve bu denli güzel ve düzenli bir şehir açıkçası beklemiyordum.Hafiften bir Avrupa şehri havası vardı üzerinde.

Porsuk nehrinin etrafı çok güzel düzenlenmmiş. İçinde balıklar bile vardı. Arkadaşımızın evi de Porsuk nehri üzerinde olduğu için çok güzel bir manzaraya sahipti.Tabiki gittiğimizde havanın açık ve güzel olması bizim gezimizi güzelleştirdi.



Eskişehir'de bir de sokaklarda bir çok yere yerleştirilmiş inek heykelleri vardı çok hoşumuza gitti hepsi.Sanırım bunlar şehre saygı inekleri olarak geçiyormuş.Başka ülkelerde de örnekleri bulunuyormuş.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir Eskişehirli olarak güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Yolcu dedi ki...

walla eskişehirli olarak insan biraz gururlanıyor tabiki ama söyliyim en iyisi gezmeye gelmek burada yaşanmaz. Afedersiniz bok gibi bir şehir diyebilirim. Resman rezillik abidesi.Yönetim konusunda biraz problemler yaşıyoruz malesef. Şehrin ihtiyacı olan şeyler değilde, sadece merkezde dışardan gelen misafirlerin beğeneceği salakça şeyler yapılıyor boyna. Kanmayın bunlara, güzel olan tek şeyimiz, bizede uğrayıp geçen SAKARYA nehridir.